Dansworkshop/Dansinitiatie

Workshop - Dansinitiatie voor uw activiteit of evenement

Wij hebben 25 jaar ervaring met het geven van dansworkshop, dansinitiatie salsa, bachata, merengue, kizomba, voor uw evenement of uw activiteit: Bedrijfsfeest, fuif, school, kamp, universiteit, teambuilding, verjaardagsfeest, jubileum, vrijgezellenfeest... enz.
U bent op het juiste adres. Ook mogelijk op verplaatsing.

Bent u op zoek naar een originele en leuke manier om uw activiteit, teambuilding of evenement op te fleuren? Dan is een dansworkshop misschien wel iets voor u! Een dansworkshop is een korte en interactieve dansinitiatie waarbij u en uw leerlingen, uw team of uw gasten kennismaken met een bepaalde dansstijl. U leert de basispassen, de ritmes en de sfeer van de dans, onder begeleiding van een professionele dansdocent. Een dansinitiatie is geschikt voor alle leeftijden en kan aangepast worden aan uw wensen en thema. Of u nu kiest voor salsa, bachata, merengue of kizomba, een dans workshop zorgt voor een onvergetelijke ervaring op uw evenement, uw teambuilding of uw activiteit!

U kunt de dansinitiatie boeken voor een eenmalige les of als onderdeel van een groter project. De dansworkshop vindt plaats op uw locatie. Wij zorgen voor de muziek, de materialen en de sfeer. U hoeft alleen maar te zorgen voor enthousiaste leerlingen, team, gasten. Een dansinitiatie is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van uw leerlingen, team en gasten. Dansen bevordert de creativiteit, de expressie, de samenwerking, de motoriek en het zelfvertrouwen. Bovendien leren uw leerlingen, uw team en uw gasten iets over een andere cultuur of kunstvorm.

Uw Feest vrolijken wij op met salsa, bachata, kizomba, merengue en Latin workout dansinitiatie, workshops, animatie, dansshow, latino DJ's.
Voor meer info contacteer ons 0476/54 90 32 - info@salsacandente.be

Contact - Info

INSCHRIJVEN voor de danscursus of voor meer info

info@salsacandente.be - salsacandente@hotmail.com

0476 54 90 32

Eppegem - Wemmel - Sint-Pieters-Leeuw